Dóna’m ales. Rehabilitació d’una gàbia de vol per a la recuperació d’aus silvestres accidentades

Tags: 6ª Convocatoria


GOB Menorca

Algunes de les aus més emblemàtiques de la nostra illa, com els milans, miloques, soters, xorics, mussols, etc. arriben al Centre de Recuperació fruit d'accidents. Després de la seva intervenció veterinària necessiten d'un període de rehabilitació en una gàbia de vol. Aquesta els possibilita recuperar-se del tot abans de tornar a la llibertat. Aquest projecte pretén poder pagar el cost de rehabilitar una gàbia de vol.

Web » Facebook » Facebook » Twitter »


Menorca és Reserva de Biosfera. Diverses espècies d'aus habiten al nostre territori, algunes de les quals es troben en perill d'extinció. El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca atén a aquestes aus quan han patit algun accident. Després de la seva intervenció veterinària necessiten d'un període de rehabilitació en una gàbia de vol. Aquesta els possibilita exercitar-se i aconseguir el to muscular idoni per a tornar a la llibertat. També dóna un espai on poder saber si aquest animal pot caçar per si mateix i és idoni tornar-lo a la llibertat.

Aquestes instal·lacions són imprescindibles en el Centre de Recuperació. A hores d'ara al Centre de Recuperació té inhabilitada una gàbia de vol, degut al deteriorament dels materials degut al pas del temps.

La gàbia de vol es rehabilitarà amb l'ajuda dels voluntaris del centre. Gràcies a l'ajuda del club Bonacompra serà possible comprar els materials per la gàbia de vol i organitzar les jornades de voluntariat per rehabilitar la gàbia de vol.

  • Entidad: GOB Menorca
  • Beneficiarios: Fauna silvestre de Menorca i voluntaris ambientals
  • Presupuesto: 1.828 €