NOVA SEU A.D.E. - ESCOLTES DE MENORCA - M.S.C.

Tags: 10ª Convocatoria


Este proyecto tiene VOTA ESTE PROYECTO

A.D.E. – Escoltes de Menorca - MSC

Adequació del nou local social d'Escoltes de Menorca a la Pl. Reial, 10 de Maó. Volem estar més propers i accessibles a la societat i donar a conèixer l'escoltisme. A la vegada tenir unes instal·lacions en condicions per cursos de monitors, i formació en general.

Web »


El moviment escolta fa més de 100 anys que és present a Menorca en diferents etapes. Actualment, i des de fa 45 anys, l'Associació Diocesana d'Escoltisme - Escoltes de Menorca, és la representació del moviment infantil i juvenil a l'illa.

La seu de l'associació, actualment, està ubicada a la Plaça Reial de Maó, 1r. pis (en una sala, que s'ens queda petita i amagada).

Ens traslladem a la planta baixa del mateix edifici, amb més espai, i sobretot més a la vista de la societat, perquè volem que ens coneguin i ens puguin demanar informació del moviment escolta.

La nostra seu està atesa per una persona els matins de dilluns a dijous, on es gestionen les activitats associatives, es preparen materials pels agrupaments, així com també l'organització de cursos de monitor/a i director/a de temps lliure i altres formacions.

Escoltes de Menorca la formen persones voluntàries, que fan una gran tasca altruista i vocacional perquè infants i joves siguin persones compreses activament en la societat.

Posar en condicions el local, té un cost elevat i una entitat com la nostra no pot assumir totalment, però creiem que es molt important ser presents i a la vista per donar-nos a conèixer.

  • Entidad: A.D.E. – Escoltes de Menorca - MSC
  • Beneficiarios: Infants, joves i responsables escoltes de tot Menorca
  • Presupuesto: 4.809,75 €