TALLER EN FAMÍLIA: CUINA DE LES 3 S: SALUDABLE, SOSTENIBLE I SABOROSA

Tags: 8ª Convocatoria


Este proyecto tiene
VOTA ESTE PROYECTO

Aprenem cuinant! Volem organitzar tallers de cuina per a pares, mares i infants. Perquè l'alimentació sana, sostenible i saborosa arribi a tothom. Un fet tant quotidià com el de menjar té moltes implicacions. Els tallers ens mostraran a conèixer els ingredients adequats per a nosaltres, els nostres fills i el medi ambient, gaudir d'uns plats saborosos i nutritius i que ens ajuden a respectar l'entorn.

Web »


Es preveu la realització de tallers educatius “Taller en família. La cuina de les 3 S: saludable, sostenible i saborosa”. Aquests tallers, realitzats per una formadora en l’ús de productes saludables i de consum responsable, preveuen la implicació de les famílies en el consum responsable d’aliments. Promouran la curiositat per la cuina i el fet d’alimentar-se de productes sans i sostenibles. Es donarà a conèixer la importància del producte local, ecològic, fresc i de qualitat dins la nostra dieta, especialment la dels infants. Es pretén promoure la curiositat per la cuina i les receptes sanes, sostenibles i divertides. Es vol donar a conèixer les implicacions del nostre consum habitual (en quant a impactes ambientals, socials i per la salut), i com podem apostar per un consum més saludable i responsable. Es persegueix enfortir les situacions didàctiques i lúdiques dins la família, entorn l’alimentació.

S’incidirà en conceptes com: producte local i de temporada, alimentació saludable, producte ecològic, comerç just, sobirania alimentaria...

  • Entidad: Consorci Mestral-GOB
  • Beneficiarios: Famílies
  • Presupuesto: 1.700 €