X Jornades de Patrimoni Cultural de l’illa de Menorca

Tags: 5ª Convocatoria


Centre d'Estudis Locals

El març es celebrarà una nova edició de les jornades sobre patrimoni cultural de Menorca. Es parlarà sobre els gegants d’Alaior, la proposta de Menorca cultura talaiòtica per declarar-la patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i les darreres troballes arqueològiques. S’organitzen exposicions as Ramal i as Convent de Sant Diego sobre el patrimoni cultural de l’illa.

Web »


Per arribar al màxim de gent possible, les jornades sobre patrimonio cultural de Menorca s’estructuren en :

JORNADES: Del 7 al 9 de març de 2014, jornades a la sala d’activitats ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior, a on onze persones enteses ens parlaran sobre els temes explicats al projecte.

ACTES CULTURALS: Entorn als dies 7-9 de març tindrà lloc una excursió cultural guiada per indrets culturals a sa Vinyeta de Ciutadella i al museu de Binissuès de Ferreries, un concert musical i una projecció d’imatges antigues de Menorca.

EXPOSICIÓ AL TALLER XALUBINIA D’ALAIOR: Des de mitjan de febrer i fins a final de març, el CEL juntament amb el Taller Xalubinia organitzen una exposició artística dedicada a MENORCA, CULTURA TALAIÒTICA.

EXPOSICIÓ AL CONVENT D’ALAIOR: Des del 27 de febrer al 16 de març es podran visitar quatre exposicions as Convent: una dedicada als gegants d’Alaior, una segona de fotografíes artístiques del patrimoni de Menorca, una altra sobre fotografíes de l’illa del Rei (de Maó-es Castell) i una tercera amb quadres del pintor Cosme Sans Mercadal.

  • Entidad: Centre d’Estudis Locals d’Alaior
  • Presupuesto: 3.990 €
  • Beneficiarios: Estudiants universitaris, professors de primària i secundària dels centres educatius, guies turístics, alumnes de l’Escola Superior de Turisme, polítics i tècnics de les administracions insular i locals, i obert a totes les persones interessades en la cultura popular de Menorca.